Houtpelletketels

NBE RTB 30 sDuurzame oplossingen in uw bedrijf of woning!

VTC streeft altijd naar duurzame oplossingen, voorbeelden hiervan bijvoorbeeld een zonneboiler en zonnestroom. Een ander mooi en duurzaam product zijn de houtpelletketels. Deze producten hebben als brandstof een duurzame grondstof.  Deze stoten weinig CO2 uit en zijn hierdoor milieuvriendelijk.

Recentelijk zijn wij dealer van NBE RTB geworden. Dit dealerschap sluit prima aan bij onze visie. De RTB houtpelletketels zijn uitermate geschikt ter vervangen van uw huidige stook-olieketel, propaan of gasketel. En bovendien is het gebruik van hout als brandstof, een prima methode om uw CO2 voetprint te verminderen en flink op de stookkosten te besparen, tot wel 45%.

 

De RTB houtpelletketels zijn onderscheidend door hun hoge kwaliteit & uitgekiende functionaliteit met o.a.

RTB logo T• 10 jaar garantie op ketellichaam *

• Service en nazorg

• Gunstige prijsstelling

Jaarlijks worden er van de RTB houtpelletketel minstens 10.000 stuks geproduceerd – er is dus sprake van een bewezen techniek. Aangevuld met onze invulling kunnen we u een passende en betrouwbare verwarmingsoplossing bieden voor uw pand/woning.

Ontzorgen is ons doel, direct vanaf het begin sluiten wij met u ook een onderhoudscontract af. Zo bieden wij u de beste garantie voor jarenlang warmtegenot. Kijk ook even op de website van de importeur www.pelletsunique.eu voor uitgebreidere informatie over de RTB houtpelletketel.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen? Bel of stuur ons eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Events en beurzen

Cursus pneumatex

 

Eind augustus 2016  zijn wij - Appie, Michael, Yvette en Peter- voor 2 dagen naar Zwitserland gegaan voor een cursus van Pneumatics. Hier hebben we weer veel kennis en ervaring opgedaan met Pneumatex. Leerzame, nuttige en gezellige cursus!


Kerstmarkt

 KERSTMARKT 20 December Culemborg

Op 20 December 2015 stonden wij op de Kerstmarkt in Culemborg. Met onze mooie paarden hebben ouders en kinderen weer genoten van een leuke markt. We gaven nuttige informatie over de nieuwe Slimste thermostaat die nu te verkrijgen is: de “SpIder”. Deze is NIET gekoppeld aan een energieleverancier. Dus ook geen verplichtingen om over te stappen maar wél meer mogelijkheden.

 


Patura beurs GorinchemVTC staat van 17 t/m 19 November op De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Gorinchem. Dit is een uniek kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Deze vakbeurs is dé plek om kennis te maken met de nieuwste landbouwmachines en producten.
VTC staat daar met alles voor de inrichting van stallen, weide en paddock.

Stand nr 285. VTC - INSTALLATIETECHNIEK op de Patura stand


paarden op markt

Busk&Buy Festival te Culemborg zondag 25 oktober 2015

'De Patura hekken worden op de Markt in Culemborg klaar gezet voor het Busk&Buy Festival. VTC-Installatietechniek staat hier met een showwagen van Patura. Achter de hekken staan straks onze 2 mooie Shires. Om 1 uur barst het los, de zon staat hoog aan de hemel, het is herfst maar de terrassen stromen vol.' Heel veel mensen komen op de imposante paarden af. De meest uiteenlopende vragen worden gesteld.

Vaak gaan de vragen over de hekken waar deze paarden achter staan. Dit zijn losse panelen van het merk Patura, waar VTC leverancier van is in Nederland. Het grote voordeel van deze hekken is het montage systeem. Met behulp van kettingen die aan de hekken vast zitten, kunnen ze eenvoudig samen gebouwd worden tot één of meerdere paddocks. De vele kinderen die op de hekken klimmen krijgen ze niet van hun plaats, zo bieden ze een veilig en snel te plaatsen hekwerk. Ideaal wanneer men regelmatig naar dit soort events gaat met vee. Of wanneer er behoefte is aan een 'tijdelijk' afrastersysteem.

Er staat ook een ruime keus aan schrikdraadapparaten en afrasteringen. Voor runderen, paarden en kleiner vee zoals schapen en geiten. VTC-Installatietechniek levert deze producten en verzorgt graag de professionele montage. Voor afrastering tot aan complete stalinrichtingen kunt u bij ons terecht.

Het was een zonnige dag met veel belangstelling voor onze producten, wij hebben genoten!

Meer informatie over Patura? Kijk dan even op deze pagina of neem contact met ons op!


 

Ventilatie kan veel goedkoper!

windmolenUit onderzoek van Stichting 'Hier' naar mechanische ventilatie blijkt dat ruim 2 miljoen Nederlanders tien keer te veel betalen voor ventilatie! Jij ook? 

"Ongeveer een derde van de woningen in Nederland is voorzien van mechanische ventilatie. Dat is een afzuigsysteem dat door het hele huis voortdurend vuile lucht afvoert, terwijl verse lucht wordt aangezogen via bijvoorbeeld ventilatieroosters. Maar in bijna alle huizen met deze ventilatie zitten nog steeds verouderde ventilatieboxen die veel elektriciteit verbruiken. 

Directeur van het HIER klimaatbureau, Bart de Voogd: “Veel mensen zijn zich niet bewust van het belang en het energieverbruik van een ventilatiesysteem. Mechanische ventilatie staat de hele dag aan en verbruikt dus continu stroom. De kosten hiervan kunnen flink oplopen.”


Uit een rondvraag onder installatiebedrijven blijkt dat van de 2,4 miljoen huishoudens met mechanische ventilatie, maar liefst 95 procent nog een oude (wisselstroom) ventilatiebox heeft. Deze box verbruikt ruim € 80,00 per jaar aan stroom. Dat is meer dan de gemiddelde wasmachine en de koelkast bij elkaar! Moderne boxen (op gelijkstroom) gebruiken tot wel tien keer minder stroom. Een nieuwe, zuinige ventilatiebox verbruikt slechts € 8,00 per jaar en heb je in minder dan vier jaar terugverdiend. Daarbij is de energiebesparing ook gunstig voor het millieu."

Wat is dat dan zo'n mechanische ventilatiesysteem?

Deze units zijn klein, meestal vierkant en voeren lucht af. Het apparaat dat de lucht aanzuigt noem je een ventilatie unit of box. Je herkent dit ventilatiesysteem aan de enkele luchtafvoerbuis. Heb je ventilatieroosters in jouw ramen? Dan heb je waarschijnlijk mechanische ventilatie. Hier komt namelijk frisse lucht door naar binnen.

Wil je checken of jij ook een mechanische ventilatie unit hebt? Beantwoord dan de volgende vragen:

  • Is het huis van na 1970?
  • Zitter er roosters bij de ramen?
  • Zitten er afzuigventielen in de natte ruimtes?
  • Is er een regelknop? (vaak in de badkamer)
  • Zit er bij de CV een grote box?

Als alle antwoorden JA zijn dan heb je een mechanische ventilatieunit! Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

Start met besparen en vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van de ventilatieunit!

 

 

Ventilatie

windmolen

Betaal jij te veel voor je ventilatie?

Check het: Klik hier voor meer info!

Duurzaam stoken

NBE RTB 30 s

Houtpelletketels, de oplossing voor duurzaam stoken!

Klik hier voor meer info!

Zonneboiler

Zonne energie

Zonne-energie levert veel op voor je portemonnee en het milieu! 

Hoe? Klik hier voor meer info!

Contactgegevens

Uneto VNIVTC Installatietechniek
Beesdseweg 3-21
4104 AW Culemborg

T 0345 - 530 644
info@vtc-bv.nl
I www.vtc-installatietechniek.nl