Events en beurzen

Cursus pneumatex

 

Eind augustus 2016  zijn wij - Appie, Michael, Yvette en Peter- voor 2 dagen naar Zwitserland gegaan voor een cursus van Pneumatics. Hier hebben we weer veel kennis en ervaring opgedaan met Pneumatex. Leerzame, nuttige en gezellige cursus!


Kerstmarkt

 KERSTMARKT 20 December Culemborg

Op 20 December 2015 stonden wij op de Kerstmarkt in Culemborg. Met onze mooie paarden hebben ouders en kinderen weer genoten van een leuke markt. We gaven nuttige informatie over de nieuwe Slimste thermostaat die nu te verkrijgen is: de “SpIder”. Deze is NIET gekoppeld aan een energieleverancier. Dus ook geen verplichtingen om over te stappen maar wél meer mogelijkheden.

 


Patura beurs GorinchemVTC staat van 17 t/m 19 November op De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Gorinchem. Dit is een uniek kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Deze vakbeurs is dé plek om kennis te maken met de nieuwste landbouwmachines en producten.
VTC staat daar met alles voor de inrichting van stallen, weide en paddock.

Stand nr 285. VTC - INSTALLATIETECHNIEK op de Patura stand


paarden op markt

Busk&Buy Festival te Culemborg zondag 25 oktober 2015

'De Patura hekken worden op de Markt in Culemborg klaar gezet voor het Busk&Buy Festival. VTC-Installatietechniek staat hier met een showwagen van Patura. Achter de hekken staan straks onze 2 mooie Shires. Om 1 uur barst het los, de zon staat hoog aan de hemel, het is herfst maar de terrassen stromen vol.' Heel veel mensen komen op de imposante paarden af. De meest uiteenlopende vragen worden gesteld.

Vaak gaan de vragen over de hekken waar deze paarden achter staan. Dit zijn losse panelen van het merk Patura, waar VTC leverancier van is in Nederland. Het grote voordeel van deze hekken is het montage systeem. Met behulp van kettingen die aan de hekken vast zitten, kunnen ze eenvoudig samen gebouwd worden tot één of meerdere paddocks. De vele kinderen die op de hekken klimmen krijgen ze niet van hun plaats, zo bieden ze een veilig en snel te plaatsen hekwerk. Ideaal wanneer men regelmatig naar dit soort events gaat met vee. Of wanneer er behoefte is aan een 'tijdelijk' afrastersysteem.

Er staat ook een ruime keus aan schrikdraadapparaten en afrasteringen. Voor runderen, paarden en kleiner vee zoals schapen en geiten. VTC-Installatietechniek levert deze producten en verzorgt graag de professionele montage. Voor afrastering tot aan complete stalinrichtingen kunt u bij ons terecht.

Het was een zonnige dag met veel belangstelling voor onze producten, wij hebben genoten!

Meer informatie over Patura? Kijk dan even op deze pagina of neem contact met ons op!


 

Ventilatie

windmolen

Betaal jij te veel voor je ventilatie?

Check het: Klik hier voor meer info!

Duurzaam stoken

NBE RTB 30 s

Houtpelletketels, de oplossing voor duurzaam stoken!

Klik hier voor meer info!

Zonneboiler

Zonne energie

Zonne-energie levert veel op voor je portemonnee en het milieu! 

Hoe? Klik hier voor meer info!

Contactgegevens

Uneto VNIVTC Installatietechniek
Beesdseweg 3-21
4104 AW Culemborg

T 0345 - 530 644
info@vtc-bv.nl
I www.vtc-installatietechniek.nl