CV ketel dichte klep

In verband met de huidige explosieve drukte kan het soms lastig zijn ons te bereiken. Per mail echter lukt het altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
LET OP: afspraken voor regulair onderhoud bij particulieren, worden tijdelijk uitgesteld in verband met de nieuwe adviezen rondom Corona. Zodra het mogelijk is, zijn we u graag weer van dienst. We houden u op de hoogte!

 

“Wij bieden kwaliteit en service”

Installatietechniek is ons vak.Wij zijn een professionele organisatie, gericht op het ontwerpen, installeren en onderhouden van apparatuur op het gebied van verwarming, warmwatervoorziening, klimaatbeheersing, koeling, milieuzorg en energietechniek. Vakmanschap en een persoonlijke servicegerichte instelling kenmerken al meer dan 10 jaar onze bedrijfsfilosofie. Onze gediplomeerde en ervaren monteurs staan U dan ook steeds met raad en daad terzijde.

Kennis over de nieuwste innovaties in huis

VTC Installatietechniek richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke klant, variërend van de plaatsing van een enkele cv-installatie in een woning tot de aanleg van complexe verwarmingsinstallaties en apparatuur voor klimaatbeheersing in bedrijven, kantoorpanden en wooncomplexen.
Als bedrijf zijn wij meegegroeid met innovatieve toepassingen op terreinen als zonne-energie, houtpelletketels, ventilatie, warmtekrachtkoppeling, expansie-installaties, waterontharding, waterzuivering en bijvoorbeeld legionella preventie. 

Hiermee spelen wij in op het nieuwe eisenpakket van onze klanten maar ook op dat van wetgeving en zorg voor het milieu.

Contact

Ventilatie

windmolen

Betaal jij te veel voor je ventilatie?

Check het: Klik hier voor meer info!

Duurzaam stoken

NBE RTB 30 s

Houtpelletketels, de oplossing voor duurzaam stoken!

Klik hier voor meer info!

Zonneboiler

Zonne energie

Zonne-energie levert veel op voor je portemonnee en het milieu! 

Hoe? Klik hier voor meer info!

Contactgegevens

Uneto VNIVTC Installatietechniek
Beesdseweg 3-21
4104 AW Culemborg

T 0345 - 530 644
info@vtc-bv.nl
I www.vtc-installatietechniek.nl