Diensten

VTC installatietechniek zakelijke dienstenOnze service voor de zakelijke markt omvat het totale werktuigbouwkundige aspect van uw project. Of het nu gaat om een kantoor, verkoopruimte, een ziekenhuis of energiecentrale.

Wij staan u bij in de advisering, levering en montage én ook het onderhoud. Door onze jarenlange ervaring en een groot aantal tevreden klanten zijn wij een zeer reële partner.

Op het gebied van centrale verwarming kunnen wij alle facetten voor u uitvoeren. Het ontwerpen van de installatie aan de hand van uw wensen, conform de eisen van de huidige normen. Dit voor een deugdelijke en economisch resultaat. De complete realisatie van de W-installatie. Ketels en andere warmteopwekkers, verdelers en regelingen, leidingwerk en isolatie, alle soorten verwarmingslichamen en verbruikers.

Leidingwerk kan worden uitgevoerd in traditionele gelaste verbindingen maar ook in klem, pers en knel uitvoering. Het materiaal varieert van staal, RVS tot kunststof.

Wij ondersteunen u graag met o.a. de volgende diensten/projecten:

 VERWARMING
 - Proceswarmte - Pelletbranders  - Zonne Collectoren
 - Gas gestookte CV installaties - Warmtepomp
WATERBEHANDELING
- Zwemwater - Omgekeerde osmose
- (Vorstvrij) Drinkwater - Waterontharding
EN MEER INSTALLATIETECHNIEK
- Warmtewisselaars - Expasie Installaties - CV-ketels en Geisers
- Platenwisselaars - Noodstroom voorzieningen - GeisersWarmtepompboilers
- Drycoolers - WTW Ventilatie Units - Gas- en Zonneboilers
- Mechanische Ventilatie

Wij leveren, monteren en onderhouden gebouwbeheerssystemen van onder andere Cenvax, Siemens en Priva. Ook het water in de installatie moet aan strenge eisen voldoen; het komt voor dat een onlangs gerealiseerde installatie grote schade ondervindt door de stoffen die zich in normaal leidingwater bevinden. pH-waarde, Hardheid, gas / zuurstof en bacteriële vervuilingen kunnen ongemerkt ernstige negatieve invloeden op de verschillende materialen hebben. Verstoppingen in wisselaars, lekkages en defecte pompen en regelkleppen zijn het gevolg. Direct gevolg is het uitvallen van het systeem.

Industriële processen, koeling en/of verwarming van operatiekamers komen plotseling stil te liggen en dit kan ongekende gevolgen hebben.

Contact