Houtpelletketels

NBE RTB 30 sDuurzame oplossingen in uw bedrijf of woning!

VTC streeft altijd naar duurzame oplossingen, voorbeelden hiervan bijvoorbeeld een zonneboiler en zonnestroom. Een ander mooi en duurzaam product zijn de houtpelletketels. Deze producten hebben als brandstof een duurzame grondstof.  Deze stoten weinig CO2 uit en zijn hierdoor milieuvriendelijk.

Recentelijk zijn wij dealer van NBE RTB geworden. Dit dealerschap sluit prima aan bij onze visie. De RTB houtpelletketels zijn uitermate geschikt ter vervangen van uw huidige stook-olieketel, propaan of gasketel. En bovendien is het gebruik van hout als brandstof, een prima methode om uw CO2 voetprint te verminderen en flink op de stookkosten te besparen, tot wel 45%.

 

De RTB houtpelletketels zijn onderscheidend door hun hoge kwaliteit & uitgekiende functionaliteit met o.a.

RTB logo T• 10 jaar garantie op ketellichaam *

• Service en nazorg

• Gunstige prijsstelling

Jaarlijks worden er van de RTB houtpelletketel minstens 10.000 stuks geproduceerd – er is dus sprake van een bewezen techniek. Aangevuld met onze invulling kunnen we u een passende en betrouwbare verwarmingsoplossing bieden voor uw pand/woning.

Ontzorgen is ons doel, direct vanaf het begin sluiten wij met u ook een onderhoudscontract af. Zo bieden wij u de beste garantie voor jarenlang warmtegenot. Kijk ook even op de website van de importeur www.pelletsunique.eu voor uitgebreidere informatie over de RTB houtpelletketel.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen? Bel of stuur ons eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ventilatie

windmolen

Betaal jij te veel voor je ventilatie?

Check het: Klik hier voor meer info!

Duurzaam stoken

NBE RTB 30 s

Houtpelletketels, de oplossing voor duurzaam stoken!

Klik hier voor meer info!

Zonneboiler

Zonne energie

Zonne-energie levert veel op voor je portemonnee en het milieu! 

Hoe? Klik hier voor meer info!

Contactgegevens

Uneto VNIVTC Installatietechniek
Beesdseweg 3-21
4104 AW Culemborg

T 0345 - 530 644
info@vtc-bv.nl
I www.vtc-installatietechniek.nl